Kako poslati ortopan?

Pogosto nas pacienti sprašujejo, kako nam lahko pošljejo svoj ortopan. V kolikor gre za natisnjeni posnetek, je najbolje, da ga fotografirate z mobitelom ter ga pošljete na elektronski naslov. Vendar, da bi lahko takšno fotografijo uporabili, navajam nekaj nasvetov, kako napraviti kvaliteten posnetek.

Prislonite ortopan na stekleno površino oziroma na okno in pazite, da se skozi ortopan ne vidijo zgradbe, narava, ljudje ipd. Če fotografirate zunaj, usmerite ortopan proti vedremu nebu brez oblakov.

1
4

V kolikor nimate možnosti prislanjanja ortopana na okno, ga lahko prislonite na površino ekrana računalniškega zaslona. Bodite pozorni, da je ekran bel in enoličen. Odprite Notepad, Word ali podobno aplikacijo in povečajte okno preko celega zaslona.

2
 3

Upam, da bo vam ta blog objava v prihodnje pomagala pri pošiljanju ortopana. V trenutku, ko ga moji kolegi ali jaz sprejmemo, se začenja vaš prvi korak do novega in zdravega nasmeha.


Marko Brusek, dr. dent. med.

Dr. dent. med. Marko Brusek je diplomiral na stomatološki fakulteti v Zagrebu leta 2012. V polikliniki Arena je zaposlen kot strokovnjak za protetiko na implantatih. Znan je kot doktor z mirno roko in mirnega karakterja, kar mu je odprlo vrata src številnih pacientov. Uživa v stomatološkem delu, morju, dobri družbi in občasnem squashu.

Komentari (0)

Ostavite komentar