Galerija radova poliklinike Arena prije i poslije zahvata

Z analiziranjem potreb in upoštevanjem želja ter finančnih zmožnosti vsakega pacienta iz dneva v dan ustvarjamo nove, čudovite in zdrave nasmehe. Zadovoljen in srečen obraz naših pacientov je naše največje priporočilo.

 • Kovinsko-keramične krone

  Čas izdelave: 4–5 dni

  Temu pacientu so manjkali štirje zobje, ostali pa so bili v zelo slabem stanju. Po specialističnem pregledu, na katerem smo izvedli popolno diagnostiko in mu predstavili načrt zdravljenja, se je pacient odločil zobe nadomestiti z zobnimi vsadki, estetiko in funkcionalnost ostalih zob pa smo popravili s kovinsko-keramičnimi kronami.

  Več o kovinsko-keramičnih kronah
  Slučaj 1: Prije ugradnje metal keramičkih krunica
  Slučaj 1: Nakon ugradnje metal keramičkih krunica
 • Kovinsko-keramične krone

  Čas izdelave: 4–5 dni

  Ta pacient je imel vnetje dlesni in težave z bruksizmom, zato so bili njegovi zobje v zelo slabem stanju. Po specialističnem pregledu in celoviti diagnostiki smo pacientu predstavili načrt zdravljenja in začeli s temeljitim čiščenjem in parodontološkim zdravljenjem vseh vnetih zob. Poslabšano estetiko in funkcionalnost smo nato popravili s kovinsko-keramičnimi kronami.

  Več o kovinsko-keramičnih kronah
  Slučaj 2: Prije ugradnje metal keramičkih krunica
  Slučaj 2: Nakon ugradnje metal keramičkih krunica
 • Cirkonij-keramične krone

  Čas izdelave: 4–5 dni

  Ta pacientka je želela izboljšati celotno estetiko in funkcijo svojih zob. Po natančni diagnostiki in pogovoru z našo ekipo strokovnjakov se je odločila za cirkonij-keramične krone, s katerimi so bili njeni zobje znova čudoviti in videti naravni.

  Več o cirkonij-keramičnih kronah
  Slučaj 3: Prije ugradnje cirkon keramičkih krunica
  Slučaj 3: Nakon ugradnje cirkon keramičkih krunica
 • Cirkularni mostiček s cirkonij-keramičnimi zobnimi kronami

  Čas izdelave: 4–5 dni

  Ta pacient, ki je bil nezadovoljen zaradi poškodovanih zob in splošnega videza svojega nasmeha, je kot rešitev za obe čeljusti izbral cirkularni mostiček. Cirkularni mostiček tvorijo cirkonij-keramične krone, s katerimi smo vse zobe ene čeljusti združili v lep zobni niz.

  Več o cirkonij-keramičnih kronah
  Slučaj 4: Prije ugradnje cirkularnog mosta i cirkonskih krunica
  Slučaj 4: Nakon ugradnje cirkularnog mosta i cirkonskih krunica
 • Cirkonij-keramične krone

  Čas izdelave: 4–5 dni

  Pacientka ni bila zadovoljna z videzom, barvo in obliko svojih zob. Ko smo izvedli popolno analizo in diagnostiko njene dentalne situacije, smo odpravili estetske in funkcionalne težave z vgradnjo cirkonijevih kron, ki smo jih hitro izdelali v našem zobotehničnem laboratoriju. S tem so bili pacientkini zobje znova videti naravni, na obraz pa se ji je vrnil čudovit nasmeh, ki ga je dolgo skrivala.

  Več o cirkonij-keramičnih kronah
  Slučaj 5: Prije ugradnje cirkon keramičke krunice
  Slučaj 5: Nakon ugradnje cirkon keramičke krunice

Naročite se na brezplačen specialistični pregled

Rezervirajte termin, ki vključuje brezplačen specialistični pregled ustne votline, posvet s stomatologom, izdelavo načrta zdravljenja in cenovno ponudbo potrebnih tretmajev v skladu z vašimi željami in zmožnostmi.

S klikom na gumb potrjuješ, da si prebral/a Politiko zasebnosti in da si seznanjen/a z zbiranjem, hranjenjem in obdelavo osebnih podatkov ter drugimi pravicami povezanih z varstvom osebnih podatkov.