Vnesite ključno besedo

Zobni vsadki

Zobni implantat predstavlja idealno rešitev

Srećko Srdjak, dr.med.dent. spec. parodontologije ravnatelj poliklinike

Skozi celotno zdravljenje v Stomatološki Polikliniki ARENA Vas vodi priznani strokovnjak za stomatologijo Srdjak Srećko, dr.med.dent., spec. parodontologije.

On določi in pripravi tretma, nadzira in upravlja vsak kirurški poseg tako, da so naši pacienti ob vsakem času seznanjeni s potekom zdravljenja.

V morju ponudbi zobozdravstvenih storitvah Poliklinika ARENA je stopila naprej in pacientima omogočila kakovostno storitev in vrhunske materiale v skladu z najvišjimi standardi.

Naš strokovni tim svoje delo opravlja z velikim veseljem in ga ima zelo rada , enako tako naši asistenti ki so ves čas v službi bolnika saj želimo da njihovo bivanje v polikliniki bode vedno prejetno in ugodno.

Pišite nam z zaupanjem in postanite i Vi eden od naših zadovoljnih pacientov.

SRDJAK SREĆKO, dr.med. dent.
specijalist parodontologije, ravnatelj poliklinike

Zobni implantat predstavlja idealno rešitev

 • Za osebe, ki so nezadovoljne zaradi izgube enega ali več zob, saj ni potrebno brusiti sosednjih zdravih in nepoškodovanih zob.
 • Za osebe, ki niso zadovoljne s klasično zobno protezo, ki v velikem številu primerov povzroča motnje pri žvečenju hrane in normalnem govoru, kakor tudi strah, da bo proteza izpadla.

Zakaj pacienti obiskujejo polikliniko ARENA kot najboljšo rešitev za vgradnjo implantata?

 • saj postopek vgradnje implantata izvaja vrhunski tim na čelu s specialistom iz oralne kirurgije,
 • ker se implantološki poseg izvaja v posebno opremljeni kirurški ordinaciji po najvišjih standardih (ISO 9001:2015 certifikat),
 • saj na stotine opravljenih implantoloških posegov in dolgoletne izkušnje vlivajo varnost in zaupanje,
 • saj zagotavljamo doživljenjsko garancijo na zobne implantate,
 • ker vsakemu pacientu pristopamo z veliko pozornostjo v zelo prijetnem okolju,
 • zaradi priporočila naših zadovoljnih pacientov iz cele Hrvaške in sosednjih držav.

Prednosti zobnih vsadkov

Implantati so trajna rešitev – ko se vgradijo, lahko z redno ustno higieno in obiskovanjem stomatologa trajajo vse življenje.

Ni potrebe po poškodovanju sosednih zob – za razliko od vgradnje zobnega mostička za vgradnjo zobnih implantatov ni potrebno brušenje sosednih zob, ki ostanejo nedotaknjeni.

Ne pride do resorbcije kosti – če manjka naravni zob, pride do izginevanja zobne kosti in na koncu do spremembe videza, kar se lahko prepreči z zobnimi implantati.

Vrhunski estetski videz – glede na to, da lahko zobni implantati povsem nadomestijo naravne zobe, se lahko po izgubi naravnega zoba v celoti povrne raven estetskega videza.

Načrtovanje implementacije

Pred načrtovanjem implementacije je treba ugotoviti zdravstveno stanje pacienta, da bi preprečili morebitne zaplete.

Prav zato našim pacientom priporočamo, da implantologa v celoti seznanijo z vsemi svojimi zdravstvenimi težavami. V procesu načrtovanja implementacije se najprej izdela 3D ortopan posnetek (CBCT).

Na podlagi 3D posnetka implantolog dobi popoln vpogled v Vašo trenutno situacijo. Po vpogledu se ob sodelovanju s pacientom izdela načrt terapije (vgradnje) in določi rok, ko se mora tretma izvesti.

Pacientu se dajo nasveti glede postoperativne faze in trajanju okrevanja.

Cene zobnih implantatov

“Kakšna je cena za vgradnjo implantata?”. To je najbolj pogosto zastavljeno vprašanje naših pacientov. Popolnoma razumemo vašo zaskrbljenost.

Cene na trgu se lahko razlikujejo zaradi več razlogov, ki so povezani s cenami za protetično izdelavo, ki jo določajo v zobotehničnih laboratorijih. To je tudi razlog, da ima naša Poliklinika svoj lastni zobotehnični laboratorij, 3D digitalni ortopan in CBCT, kar pomeni, da lahko našim pacientom ponudimo celotno storitev na enem mestu po dostopni ceni.

Da bi lahko vgradnjo implantatov omogočili vsem našim pacientom, smo ustvarili tudi posebno akcijsko ceno za vgradnjo implantata, ki znaša samo 3998 kun /  540€.

Cene drugih storitev si lahko ogledate v našem ceniku.

Več informacij o vsadkima in implantologiji

Implantologija je veja dentalne medicine, vgraditev implantata pa je danes najmodernejša rešitev za vse oblike izgube zob, od pomanjkanje enega ali vseh zob. Več informacij…

Implantati so posebno izdelani titanski vijaki, ki se s kirurškim postopkom vgradijo v kost zgornje in/ali spodnje čeljusti. Vgradnja implantata je danes najmodernejša rešitev za vse oblike izgube zob, od pomanjkanje enega pa do vseh zob.

Vrste posegov so številne in se v skladu z najvišjimi svetovnimi standardi (ISO 9001:2015 certifikat) individualno prilagajajo vsakemu pacientu in to v posebej pripravljeni ordinaciji za kirurgijo, poseg pa vršijo vrhunski specialisti oralne kirurgije.

Postopek vgradnje implantata je eden od najbolj varnih postopkov v stomatologiji, z 98% uspešnostjo, zobni implantati pa s pravilnim vzdrževanjem oralne higiene lahko trajajo celo življenje!

Po vgraditvi implantata želimo, da se naši pacienti počutijo varno in zadovoljno, zato smo poskrbeli, da vsakemu pacientu nudimo kontinuirano post-operativno nego in pomoč naših zdravnikov.

Garancija na vsa implantološka dela je doživljenjska!

Delite s prijatelji
 •  
 •  
 •  
 •   
 •  

Naroči se

na specialistični pregled in
vrni nasmeh, ki si ga zaslužiš.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Kontakti

modra-stevilka

info@arenapoliklinika.si

Kje smo

Remetinečki gaj 2k, 10020 Zagreb (Novi Zagreb)

Delovni čas

Ponedeljek - Petek: 08:00 h - 21:00 h

Pošljite nam vprašanje


x

Ta spletna stran uporablja piškotke. Soglasje je potrebno za uporabo piškotkov, tako da bo naša spletna stran ohranila in promovirala posebej za vas.