• Zelo prijazni, nimam pripomb, zelo dobri so.

  Marija Šoštarić

 • V Sloveniji sem zamenjala 5 zobozdravnikov pa noben ni bil ok. Jaz sem se pač odločila da bom do konca hodila sem in to je to, ker sem zadovoljna in nimam pripomb ubistvu.

  Rozalija Hartman

 • Fantastično, moram povedat, da že ko prideš na recepcijo, ko te sprejmejo in po toliko letih že vedo kako ti je ime, kam greš do sestre, do zdravnikov, mislim nobene besede samo pohvale lahko pridejo.

  Renata Gazivoda

 • Danes, ko pogledam nazaj bi se še enkrat vrnila v polikliniko Arena. Priporočam vsakemu, ker moja izkušnja je izredno lepa. V polikliniki Arena me niso sprejeli kot številko, ampak kot posameznega pacienta.

  Jana Šubelj

Naročite se na brezplačen specialistični pregled

Rezervirajte termin, ki vključuje brezplačen specialistični pregled ustne votline, posvet s stomatologom, izdelavo načrta zdravljenja in cenovno ponudbo potrebnih tretmajev v skladu z vašimi željami in zmožnostmi.

S pošiljanjem podatkov preko tega kontaktnega obrazca dovoljujem, da me Zobozdravstvena poliklinika ARENA kontaktira v zvezi z mojim povpraševanjem, ter da moje zbrane osebne podatke uporablja in obdeluje dalje, v skladu z Izjava o zaupnosti.

Google ocene

4.7

273 ocene