Vnesite ključno besedo

O podjetju

Center vrhunskega zobozdravstva

ZOBOZDRAVSTVENA POLIKLINIKA ARENA

Poliklinika ARENA je specializirana zdravstvena ustanova z ISO 9001:2015 certifikatom kakovosti iz parodontologije, implantologije, protetike, ortodontije in oralne kirurgije.

Razen parodontologije, ki je bistvena za ohranitev zdravja vaših zob vso življenje, smo se posvetili tudi estetskim in implantološkim rešitvam, saj so zdravi in lepi zobje najboljša formula za čudovit nasmeh!

V polikliniki Arena delajo vrhunski specialisti, ki pri svojem delu in pri delu s pacienti uživajo, prav tako pa je tu tudi pomožno osebje, ki je na razpolago pacientu ves čas, saj želimo da bi bilo bivanje v polikliniki edinstvena izkušnja in  prijetno doživetje.

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAS

Nasmeh ne stane nič, če je od srca

Našim pacientom nudimo najboljše zobozdravstvene rešitve, nenehno podporo zdravnikov, individualen pristop, edukacijo o oralni higieni, visokokakovostne materiale in garancijo za vse implantološke in protetične izdelke.

Ob lastnem zobotehničnem laboratoriju, 3D (CBCT) digitalnem ortopanu in več sodobno opremljenih ordinacijah, bi posebej poudarili specialistično ordinacijo za kirurgijo, v kateri se izvajajo implantološki in kirurški posegi, pacientom pa je na razpolago visokokakovostna postoperativna nega po najvišjih svetovnih standardih.

Dostop do poliklinike Arena je enostaven, pred polikliniko je velik parkirni prostor, urejen pa je tudi pristop za nepomične osebe in starše z otroki.

Veselimo se vašemu prihodu, saj smo prepričani, da bomo vzpostavili novo prijateljstvo in ustvarili še en lep nasmeh!

Zobozdravstvena poliklinika Arena

13340

Uspešno vgrajenih implantatov

4912

Uspešno vgrajenih zobnih mostičkov

10

Vrhunskih strokovnjakov v zobozdravstvu

7

Sodobno opremljenih ordinacij

Arena poliklinika tim

Delite s prijatelji
  •  
  •  
  •  
  •   
  •  

Naroči se

na specialistični pregled in
vrni nasmeh, ki si ga zaslužiš.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Kontakti

modra-stevilka

info@arenapoliklinika.si

Kje smo

Remetinečki gaj 2k, 10020 Zagreb (Novi Zagreb)

Delovni čas

Ponedeljek - Petek: 08:00 h - 21:00 h

Pošljite nam vprašanje


x

Ta spletna stran uporablja piškotke. Soglasje je potrebno za uporabo piškotkov, tako da bo naša spletna stran ohranila in promovirala posebej za vas.