Vnesite ključno besedo

Diagnostika

Najnaprednejša diagnostika, ki daje 3D CBCT in 2D ortopan posnetke

ZAKAJ PRITI K NAM?

 • Najbolj natančen digitalni posnetek
 • Brez naročanja in čakanja
 • Shranjevanje posnetka na CD medij
 • ISO 9001:2008 certifikat
 • ICERTIAS certifikat
 • Zagotovljeno brezplačno parkiranje

Snemanje z digitalnim ortopanom in izdelava rentgenskega posnetka traja samo nekaj minut, zato ni potreben predhoden dogovor za termin.

Dovolj je, da pridete do nas v času delovnih ur, in sicer od ponedeljka do petka od 09:00 h do 20:00 h in v soboto od 09:00 h do 14:00 h, na naslov Remetinečki gaj 2k,  10020 Zagreb (Lanište).

Omogočili smo vam, da bo vaše rentgensko snemanje zob hitra in prijetna izkušnja, saj je vse podrejeno zadovoljstvu pacienta.

Ortopanska snimka zubi Zagreb
ZAKAJ POTREBUJEMO ORTOPAN?

Ortopan je zelo pomembno orodje v diagnostiki, ki pomaga zobozdravnikom, da dobijo vpogled v trenutno stanje ustne votline in da lahko načrtujejo terapijo (zdravljenje). S pomočjo ortopana lahko podrobno odkrijemo trenutno stanje zob in mehkih tkiv okoli zoba. Nepogrešljiv je ob vgradnji zobnih implantatov, saj lahko le na ta način ugotovimo, v kakšnem stanju je kost, v katero se vgrajuje vsadek, prav tako pa je nepogrešljiv pri diagnosticiranju procesov vnetja. Čeljust je zakrivljena struktura, ortopan pa daje ravno in popolno sliko čeljusti.

KAKO DELUJE?

3D CBCT deluje na principu obračanja okoli pacienta in zbiranja podatkov s pomočjo rentgenskega snopa. Podatki se uporabljajo za rekonstrukcijo tridimenzionalne slike (3D) pacientove anatomije.

KAKOVOST STORITEV

ISO 9001:2008 in ICERTIAS Customers Friend certifikata sta dokaz vrhunske kakovosti naših storitev.

Sorodex - profesionalno snimanje zubi
KAKO SE PRIPRAVIMO ZA SNEMANJE Z ORTOPANOM?

Snemanje z ortopanom ne zahteva posebnih priprav. Naše osebje vas bo samo prosilo, da snamete nakit in druge kovinske predmete (predmete, ki jih lahko začasno snamemo). Nosečnice morajo imeti soglasje zdravnika, ki nadzira nosečnost in povedati osebju, da so noseče, saj to zahteva poseben pristop k snemanju.

KAKO DOLGO TRAJA POSTOPEK SNEMANJA ZOB?

Postopek snemanja pri 3D CBCT snemanju traja 30 sekund za vsako čeljust, pri 2D digitalnem ortopanu pa približno 10 sekund. Posnetek je takoj gotov in je viden na ekranu uslužbenca.

KAKO DOLGO ČAKATE NA POSNETEK?

Glede na to, da ni čakalne dobe, dobite posnetek takoj po končanem snemanju na CD mediju, ali pa vam ga pošljemo po e-pošti.

Delite s prijatelji
 •  
 •  
 •  
 •   
 •  

Naroči se

na specialistični pregled in
vrni nasmeh, ki si ga zaslužiš.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Kontakti

modra-stevilka

info@arenapoliklinika.si

Kje smo

Remetinečki gaj 2k, 10020 Zagreb (Novi Zagreb)

Delovni čas

Ponedeljek - Petek: 08:00 h - 21:00 h

Pošljite nam vprašanje


x

Ta spletna stran uporablja piškotke. Soglasje je potrebno za uporabo piškotkov, tako da bo naša spletna stran ohranila in promovirala posebej za vas.