Vnesite ključno besedo

Prevoz in namestitev

Sodobno opremljeni apartmaji in prevoz pacientov

Namestitev

V času zobozdravstvenega posega smo poskrbeli, da vam bo prijetno in da se počutite kot doma.

Zato smo vam zagotovili BREZPLAČNO NAMESTITEV v naših lepo opremljenih apartmajih ali v hotelu.

Apartmaji ARENA so v neposredni bližini poliklinike, opremljeni so s klimatsko napravo, televizorjem s satelitsko anteno, brezplačnim WIFI (internet) in v celoti opremljeno kuhinjo. Razume se, da vam ni potrebno poskrbeti niti za posteljnino in brisače.

wi-fi
tv
ac
parking
h
h

PREVOZ ZA NAŠE PACIENTE

Poliklinika ARENA zagotavlja kompletno storitev, od vrhunske zobozdravstvene usluge do organizacije namestitve in po potrebi prevoza pacienta.

ARENA CENTER PODPORA je na razpolaganju vsem pacientom, da da bi si čim lažje organizirali svoj prihod v našo polikliniko.

Vsak dan lahko dobite informacije od naših asistentov glede namestitve in prevoza do poliklinike ARENA (avtomobil, vlak, avtobus, letalo).

Poliklinika ARENA je na odlični lokaciji, ki vam omogoča lažje, lepše in enostavnejše bivanje.

V času vašega bivanja bodo asistenti iz centra za podporo pacientom, kakor tudi strokovno osebje, poskrbeli, da se boste počutili zadovoljno in sproščeno.

DOBRO JE VEDETI!
Najsodobnejši trgovsko-zabavni center v Zagrebu, Shopping center Arena, je samo dve minuti hoda oddaljen od poliklinike. Interspar in vsakodnevna bogata gastronomska ponudba za zajtrk, kosilo in večerjo ter zabavne vsebine v Areni centru, bodo vaše bivanje še polepšale.

Več na www.arenacentar.hr

Podijeli s prijateljima
  •  
  •  
  •  
  •   
  •  
    54
    Shares
x

Ta spletna stran uporablja piškotke. Soglasje je potrebno za uporabo piškotkov, tako da bo naša spletna stran ohranila in promovirala posebej za vas.