BLOG POLIKLINIKE ARENA DENTAL

ZOBNE LUSKICE - V koliko obiskih je Lara Santini dobila popolnoma naraven in trajen nasmeh?

Lara Santini se je odločila, da lepoto svojega obraza še poudari in svoj nasmeh pripelje do estetske in funkcionalne popolnosti. Larin glavni kriterij je bila naravna belina ter naraven videz in oblika njenih zob in ker so bili Larini naravni zobje v zdravem zobnem stanju, smo se odločili za zobne luskice – storitev, ki bo z minimalnim brušenjem popolnoma zadovoljila vse njene želje. Kako je potekal celoten proces od začetka do čudovitega novega nasmeha si lahko preberete v našem novem blogu, kjer je Lara delila svojo izkušnjo v polikliniki Arena Dental!

AVTOR ČLANKA

Poliklinika Arena Dental

Nasmeh je pogosto prva stvar, ki jo opazimo na drugi osebi, vendar ima tudi moč spremeniti našo lastno samozavest. Dandanes s pomočjo sodobne tehnologije in strokovnega znanja zobozdravnikov postane estetsko neprivlačen nasmeh že v nekaj dneh preteklost.

Pacientka Lara je v našo polikliniko prišla z malo strahu, a po srečanju z našim osebjem in dr. Branko je njen strah hitro izginil in samozavestno se je prepustila rokam naše zdravnice. Ker nas je Lara obiskala z zdravimi zobmi, na katerih so bile že obrabljene zalivke, smo s podrobno analizo ugotovili, da bi bila rešitev, ki bi popolnoma zadovoljila njene želje in možnosti, vgradnja keramičnih zobnih lusk.

Keramične zobne luske so kot vrhunski estetski pristop izredno tanke, a hkrati močne in dolgotrajne. Njihova prosojnost omogoča, da skoznje prehaja svetloba podobno kot pri naravnem zobu in ustvarja vtis povsem naravnega nasmeha. Zaradi natančne obdelave je potrebno maso naravnega zoba minimalno obdelati, kar ohranja strukturo naravnih zob.

Najbolj zaželeno vprašanje po deljenju Larine preobrazbe je bilo, koliko dni je Lara dejansko dobila ta čudovit nov nasmeh, odgovor pa se skriva v številu prihodov oziroma korakov, ki vam jih predstavljamo v nadaljevanju!

4 koraki do popolne preobrazbe nasmeha z zobnimi luskami

1.prihod: BREZPLAČNI PRVI PREGLED

Lara je želela izboljšati svoj nasmeh in iskala rešitev, ki bi njeno trenutno stanje zob spremenila v naravno lep nasmeh visoke estetike in funkcionalnosti.

Pred začetkom posega se opravi brezplačen prvi pregled, ki vključuje natančno analizo pacientovega zobovja, strokovno svetovanje naših zdravnikov in zobotehnikov ter izdelavo načrta terapije po pacientovih izrazih želja in možnosti.

Najino prvo srečanje z Laro je bilo izjemno poučno. Lara je izrazila željo po lepih, ravnih in naravno belih zobeh, vendar ji je bilo pomembno, da njen novi nasmeh ni nenaravno bel in moteč. Pozorno smo prisluhnili njenim željam in skupaj ugotovili, da so zobne prevleke optimalna metoda. Omogočajo doseganje želenih rezultatov z minimalnim brušenjem zob in se popolnoma ujemajo z Larinimi estetskimi preferencami.

Odločilni korak je naredila Lara, ki je pokazala jasno odločnost. Glede na njene želje smo sestavili personalizirano ponudbo in se skupaj dogovorili za termine za celoten terapevtski proces.

Untitled design - 2023-12-22T132126.954

2.prihod: PRIPRAVA, JEMANJE ODTISOV ZOB IN IZDELAVA ZAČASNE REŠITVE

Druga faza je predstavljala prvi korak k ustvarjanju Larinega novega nasmeha. Ker je imela Lara vrsto let kompozitno raztopino na naravnih zobeh, je naša zdravnica Branka skrbno odstranila kompozit in pripravila zobe za odvzem odtisov.

Po temeljiti pripravi, ki vključuje obdelavo Larinih zob in odvzem odtisov za končno delo, je dr. Branka naredila začasno rešitev. Takoj smo ga dali Lari, da prekrije minimalno brušene zobe in ji zagotovi takojšen nasmeh, medtem ko čakamo na končno delo.

Konec prvega termina smo izkoristili za podrobnejši pogovor o Larinih željah. Lara je aktivno sodelovala pri izbiri končne barve, oblike in velikosti zob glede na lastne estetske preference. Na ta način je bil vsak detajl Larinega novega nasmeha skrbno prilagojen, kar je ustvarilo personalizirano estetiko, ki bo odražala njeno edinstveno lepoto. Ta interaktivni proces zagotavlja, da njen nasmeh ni le funkcionalen, ampak tudi popolnoma v skladu z njenimi željami.

Untitled design - 2023-12-22T132546.849

3.prihod: VAJA ZAKLJUČNEGA DELA

Tretja faza razkriva ključ do maksimalnega zadovoljstva naših pacientov po koncu terapije in je razburljiva vaja zaključnega dela. Ko naš zobotehnični laboratorij opravi zaključna dela, se ves termin posvetimo izključno mnenju našega pacienta. Tu skupaj s pacientom raziščemo končni rezultat in preverimo, ali je točno to, kar si je želel. Ta termin pogosto postane najljubši trenutek za naše paciente, saj jim daje priložnost, da resnično vidijo, kako bo njihov nasmeh kmalu zasijal!

Navdušena in vesela Lara je potrdila, da je končno delo točno takšno, kot si je želela. Vsi skupaj smo se veseli odpravili v pričakovanje zadnjega termina, ki vključuje trajno cementiranje zobnih lusk. Ta korak označuje končni trenutek preobrazbe, kjer Larin nasmeh postane ne le vizualno osupljiv, ampak tudi trajen!

Untitled design - 2023-12-22T133208.697

4.prihod: ZAKLJUČNO CEMENTIRANJE

Dosegli smo vrhunec našega posega - končno cementiranje, ki predstavlja zadnji korak v tem čudovitem sodelovanju z Laro. Ta ključni trenutek ne označuje le fizičnega konca procesa, temveč tudi čustveni vrhunec celotne izkušnje. Larino končno zadovoljstvo z novim nasmehom je naša največja nagrada in motivacija.

Končni postopek cementiranja je skrbno izvedla naša zdravnica Branka, da se vsaka zobna luska popolnoma usede na svoje mesto ter ustvari harmoničen in estetsko brezhiben rezultat. Strokovnjaki naše poliklinike so v tem trenutku poskrbeli za vsako podrobnost, po natančnih smernicah in standardih, da Larin nasmeh ni le lep, temveč tudi funkcionalen.

Laro smo toplo sprejeli v prijetnem okolju naše poliklinike, cementiranje pa je potekalo s skrbno ekipo naših strokovnjakov. Larin nasmeh, poln sreče in hvaležnosti, je za našo ekipo postal pravi trenutek zadovoljstva. Videti pacienta, ki zdaj ponosno in brez zadržkov razkazuje svoj novi nasmeh, nam prinaša neprecenljivo veselje.

Ta zadnji korak ne označuje le konca našega sodelovanja, ampak tudi začetek nove faze za Laro, kjer bo njen nasmeh krasil vsak trenutek njenega življenja. Veseli smo, da smo bili del te preobrazbe in da smo Laro osrečili tako, kot je vedno sanjala.

Untitled design - 2023-12-22T133547.908

Larini izkušnji lahko prisluhnete TUKAJ ⬅️

Larina pot do popolnoma naravnega in trajnega nasmeha v polikliniki Arena Dental je navdihujoča zgodba o estetski preobrazbi in strokovnosti našega tima. Skozi štiri ključne obiske smo skupaj ustvarili nasmeh, ki ne odraža le Larinih estetskih preferenc, temveč zagotavlja funkcionalnost in samozavest.

Brezplačni prvi pregled je bil začetek sodelovanja, kjer smo prisluhnili Larine želje in postavili temelje terapije. Njena odločenost doseči naraven videz s keramičnimi zobnimi luskami je rezultirala v personalizirani ponudbi.

Postopek vgradnje zobnih lusk je potekal skozi natančno pripravo zob, odvzem odtisov, izdelavo začasne rešitve ter na koncu poskusno in končno cementiranje. Vsak korak spremlja skrbna interakcija z Laro, ki zagotavlja, da njen nasmeh ni le estetsko privlačen, temveč tudi funkcionalen.

Skozi končno cementacijo smo bili priča Larinemu končnemu zadovoljstvu, doseganju našega končnega cilja. Njen nasmeh je postal simbol veselja in zaupanja ter obogatil vsak trenutek njenega življenja.

11. i 12. mjesec - content (1)

Če vas zanima hitro in enostavno do čudovitega novega nasmeha s pomočjo zobnih prevlek, se naročite na brezplačen prvi pregled do konca decembra in pridobite celo 20% popust na celotno ceno storitve!

Naročite se na brezplačen specialistični pregled

Rezervirajte termin, ki vključuje brezplačen specialistični pregled ustne votline, posvet z zobozdravnikom, izdelavo načrta zdravljenja in cenovno ponudbo potrebnih tretmajev v skladu z vašimi željami in zmožnostmi.

Pred posredovanjem osebnih podatkov Vas prosimo, da si preberete našo Politiko zasebnosti in se seznanite na katere načine skrbimo za Vaše osebne podatke in kakšne pravice vam zagotavljamo.

Zadnje objave

Krvavenje dlesni - naključje ali razlog za skrb?

Preberi več
Preberi več

Krone ali luske: razlike in prednosti

Preberi več
Preberi več